KROONLUCHTERS BY AMI

Decoratie EN verlichting in 1

In samenwerking met mijn zoon, Jeroenvandewier.nl, hebben we een 6-tal kroonluchters mogen verzorgen geheel in stijl van het instagrammable restaurant: By Ami te Den haag.

Gedecoreerde kroonluchters vormen de perfecte symbiose tussen verlichting en decoratie, en voegen een vleugje elegantie en grandeur toe aan elke ruimte. Deze verlichtingsstukken zijn meer dan functionele lichtbronnen; ze dienen ook als verfijnde kunstwerken die de esthetiek van een ruimte verrijken.

De decoratieve details, variërend van LED licht tot kunstzinnig vormgegeven metalen elementen, weerkaatsen het licht op een betoverende manier. Hierdoor ontstaat een schitterend spel van schaduwen en lichtstralen dat de atmosfeer van de ruimte transformeert. Gedecoreerde kroonluchters dragen niet alleen bij aan de algehele verlichting, maar fungeren ook als majestueuze pronkstukken die de aandacht trekken en de ruimte een tijdloze en creatieve uitstraling geven.

Toevoeging bij BY AMI

De betoverende kroonluchters in het “by Ami” restaurant in Den Haag vormen de perfecte aankleding voor een Instagrammable ervaring. Deze weelderige armaturen, met hun zorgvuldig gekozen ontwerp en sprankelende details, creëren een sfeer van tijdloze elegantie die de perfecte achtergrond biedt voor stijlvolle Instagram-foto’s.

Het warme en tegelijkertijd glamoureuze licht dat uit de kroonluchters straalt, zorgt voor een fotogeniek schouwspel dat de culinaire creaties en de inrichting van het restaurant accentueert. Of het nu gaat om een close-up van een smaakvol gerecht onder het sprankelende licht of een foto van de gehele eetzaal badend in een sfeervolle gloed, de kroonluchters voegen een onmiskenbare dosis flair toe aan de visuele aantrekkingskracht van “by Ami,” waardoor het restaurant een must-visit bestemming wordt voor foodies en sociale media-enthousiastelingen.